[GHID]Cum faci un server de metin2 pe ip

In jos

[GHID]Cum faci un server de metin2 pe ip

Mesaj Scris de Hitman la data de Joi Dec 16, 2010 10:29 pm

Pasul 1 Downloadati astea!
PortMap: megaupload.com 4IX799T8
Cu ajutorul programului PortMap, puteti crea o gazduire online, unde se pot inscrie jucatorii..

InstantServer: megaupload.com P7QB52PB
InstantServer este serverul il instalati si [...]vedeti in video

Navicat: megaupload.com 9X7CQ3KN
Cu Navicat modificam serverul,dam GA/GM/SGM/MOD , Bonusurile , Shopurile aproape tot jocul/serverul

Virtual PC: http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/
Cu ajutorul acestui program puteti deschide serverul.

Clientul: megaupload.com XLB4P1FC
Cu acest client puteti sa va jucati/intra in joc.
Pasul 2 Urmati pasii!
Dezarhivati fisierul “InstantServer.exe” – parola “mcncc.com“. Intrati in fisierul dezarhivat si redenumiti fisierele cu extensiile “***.vhd“ si “***.vmc” in “metin2.vhd” respectiv “metin2.vmc“. Click dreapta pe “metin2.vmc” -> Open With -> Notepad. In acest fisier puteti gasi:

<memory>
<ram_size type=”integer”>827</ram_size>
</memory>

Numarul 827 reprezinta numarul de MB de rami pe care o sa foloseasca serverul!Va recomand sa puneti cat mai mult pentru nu a avea lagg!

<pathname>
<absolute type=”string”>C:/***/***.vhd</absolute>
<relative type=”string”>./***.vhd</relative>
</pathname>

In loc de “C:/***/***.vhd” puneti locatia fisierului “metin2.vhd“. Spre exemplu “D:/metin2/metin2.vhd“. Mai jos, in loc de “***” srieti numele fisierului .vhd, adica “metin2.vhd“.

Daca am dezarhivat serverul in C si l-am redenumit metin2, atunci ar trebui sa arate cam asa:

<pathname>
<absolute type=”string”>C:/metin2/metin2.vhd</absolute>
<relative type=”string”>./metin2.vhd</relative>
</pathname>

Asa… am terminat si asta. Acum dam click dreapta pe “metin2.vmc” si alegem sa deschida cu virtual pc(Atentie! Nu poti intra daca nu ai Virtual PC instalat.). Asteptati sa se incarce pana apare pe ecran “login“. Aici trebuie sa scrieti “root”. Dati enter si apare “Password”. Scrieti “mcncc.com” (Atentie!Parola nu se vede dar vo scrieti!). Doar scrieti “mcncc.com” si dati enter. Apare “Mcncc#“. Scrieti “sysinstall” si apoi apasati enter.Intrati la “Configure -> Networking -> Interfaces -> de0“(Navigati cu sagetiile si enter). Apasati enter si apoi din nou enter.

La “Host” trebuie sa scrieti “.localhost“. La “Domain:” scrieti “localhost“. La “IPv4 Gateway:” scrieti ip-ul vostru de Internet(daca nu il stiti mergeti la start menu dati RUN si scrieti cmd,va aparea o fereastra si scrieti "ipconfig" si acolo veti gasii ipurile calculatorului), care apare deasupra numelui ales la instalare. La “IP4v Adress” scrieti ip-ul de internet iar cifrele de dupa ultimul punct le inlocuiti cu “100“. Spre exemplu: Daca ip-ul meu de internet este “84.154.194.47“, la “IPv4 Adress” scriu “84.154.194.100“. La “Netmask:” scrieti “255.255.255.0“.(mai degraba lasati asa) Apasati “OK“, “Yes“, “Cancel“, “Cancel” si apoi “Exit Install“. (Atentie! Pentru a selecta diverse campuri unde trebuie sa scrieti, folositi tasta “TAB“. Apoi scrieti “/etc/rc.d/netif restart“. La “Mcncc#”, scrieti “reboot“. Asteptati pana ce apare din nou “login:“. Scrieti “root” la “login:” si “mcncc.com” la “Password:“. Enter si apoi dupa ce s-a incarcat scrieti “./start“(“./start” veti scrie de fiecare data cand deschideti serverul) si lasati sa se incarce.

Intrati in PortMap. Dublu-click pe primul camp. Se deschide o fereastra, unde gasiti un ip “0.0.0.0“, pe care il modificati cu ip-ul de internet urmat de “.100“, in cazul meu “84.154.194.100“. Modificati ip-ul la toate campurile si apoi gasiti un buton verde. Click pe fiecare camp si apoi pe acest buton, pentru a deschide porturile:

In server, jos gasiti langa un icon cu un fisier, un icon cu un T intors. Click dreapta pe el si apoi “Networking Settings“. La “Adapter 1:” modificati in “Hamachi Network Interface“. Apoi OK. Cand apar 8 “connect: Operation timed out“, inseamna ca serverul este deschis.Butonul arata cam asa:

Dupa asta asteptati sa apara un fel de "conect: Operation timed out" astea trebuie sa apare de 8 ori!!!Dupa ce a aparut serverul ar trebuii sa mearga!
Dupa asta intrati in folderul cu clientul si intrati in mc.txt(ATENTIE! "Mc" este ipul vostru de internet!La mine de ex. "84.154.194.47") scrieti ipul vostru in mc.txt (fara ghilmele) si intrati in client.La “Username” rain, iar la “Password” 12345.Trebuie sa va conecteze direct, si rapid!

Va Urez Succes!

Video Part1:
Video Part2:
avatar
Hitman
Moderator
Moderator

Mesaje : 20
Data de inscriere : 16/12/2010
Localizare : TG Mures

Vezi profilul utilizatorului http://crispmt2.forumz.ro

Sus In jos

Re: [GHID]Cum faci un server de metin2 pe ip

Mesaj Scris de Dirty;x la data de Vin Dec 17, 2010 12:26 pm

Locked pentru a evita spamul.
avatar
Dirty;x
Membru Level 2
Membru Level 2

Mesaje : 26
Data de inscriere : 16/12/2010
Localizare : Canalizare

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum